Lokalisatie is bezig: Sommige inhoud wordt mogelijk nog in het Engels weergegeven terwijl we de vertaling afronden.

Employee Hub Taken FAQ

Prev Next

V: Hoe maak ik een taak aan?

A: Om meer te lezen over taakaanmaak in de Employee Hub , klik hier.

V: Kunt u taken met uploads beoordelen en becommentariëren zonder toegewezen goedkeuringspersonen?

A: Ja, je kunt nog steeds uploads bekijken en commentaar geven op taken, zelfs als je niet wordt gevraagd iets goed te keuren.

V: Kun je een enkele afbeelding goedkeuren als een winkel meerdere afbeeldingen binnen hun upload heeft geüpload?

A: Nee, wanneer je taken uit winkels goedkeurt, keur je de taak als geheel goed en niet voor afbeelding. Dus als één image uit 3 verbeteringen nodig heeft, moet je ofwel alle goed keuren of commentaar geven op welke image verbetering nodig heeft en alle images terugsturen.

V: Wanneer krijg ik een melding om taken goed te keuren als ik een keuringskeurder ben?

A: Je ontvangt een melding onder het bel-icoon zodra er iets nieuws is goedgekeurd.

V: Wanneer ik een nieuwe taak moet goedkeuren, hoe vind ik die taak?

A: U kunt de taak die u moet goedkeuren bereiken door de ontvangen melding te selecteren.

V: Wat is de relatie tussen taken van ouder en kind in de Employee Hub?

A: Telkens wanneer je een taak aanmaakt en naar de ontvangers stuurt, wordt een kopie van de aangemaakte taak naar alle geselecteerde ontvangers gestuurd. We noemen de nieuw aangemaakte taak de oudertaak, en de kopieën van de oudertaak die naar ontvangers worden gestuurd de kindtaak. De ondertaken die naar ontvangers worden gestuurd, zijn alleen zichtbaar voor de auteur, approver en ontvanger. Zodra de taak is voltooid, wordt die informatie teruggestuurd naar de oudertaak en toegevoegd aan de progressiestatus in de inzoomweergave.

V: Wat betekent de "in behandeling" status van een taak?

A: Het betekent dat de taak nog niet volledig is verdeeld. De data voor taken wordt offline aangemaakt. Dus wanneer alle procedures voor de nieuwe taak in uitvoering zijn, wordt de status weergegeven als in behandeling.

Als je meer wilt lezen over de inloopweergave en de progressiestatussen, klik dan hier.

V: Wie krijgt een melding wanneer "hier" in een taak wordt getagd?

A: Iedereen die de taak kan bekijken, wordt getagd wanneer je de hier-functionaliteit gebruikt.

V: Moet de chat zichtbaar blijven als ik een taak doorstuur naar een andere medewerker?

A: De chat verdwijnt zodra je de taak hebt doorgestuurd naar een andere medewerker.