V: Is de verdeling hetzelfde voor alle modules (verhalen, taken, formulieren, enz.)?
A: Ja! Met een paar noodzakelijke uitzonderingen:
Doelgroepen op taken kunnen niet als dynamisch worden ingesteld.
Doelgroepen, inclusief individuele mensen, kunnen niet als dynamisch worden ingesteld.
V: Waarom kan ik geen dynamisch publiek aan een taak toewijzen?
A: Ons onderzoek toonde aan dat de meeste gebruikers niet wilden dat nieuwe winkels/gebruikers taken konden ontvangen voordat ze werden toegevoegd. Om de gebruikerservaring eenvoudig te houden, hebben we deze optie beperkt.
V: Zijn de nieuwe distributietools uitgerold?
A: Live NU: - importeer distributies van .xls
12 juli - Bijgewerkte UI; Beheer opgeslagen doelgroepen buiten een bron. Lees hier meer.
In latere versies: Gemeenschappelijke distributiestroom over alle bronnen, verbeterde aanpak van private distributie, distributie per rol, dynamische distributie.
V: Zal ik een publiek (gemaakt vóór de release) dynamisch kunnen maken?
A: Om dit te doen, moet je de doelgroep verwijderen en opnieuw toevoegen met de nieuwe functies.
V: Als ik doelgroep selecteer op roltype (bijvoorbeeld alle Filiaalmanagers in District 1) en privé op UIT zet, wie heeft er dan toegang naast de ontvangers?
A: Alle gebruikers (ongeacht de rol) in groepen boven de ontvangers zullen de bron (inclusief taken) zien. Andere rollen in de groep van de ontvanger zullen de bron NIET zien.
V: Wordt elke groep die je opbouwt een opgeslagen publiek?
A: Nee, dat doet het niet. Als je een nieuw publiek opbouwt bij het aanmaken van een bron, heb je de optie om deze op te slaan als een opgeslagen publiek of hem alleen te gebruiken om die bron te verspreiden.
V: Hoe worden opgeslagen doelgroepen standaard geordend?
A: Eerst het nieuwste.
V: Hoe worden roltypes geordend?
A: Roltypes zijn alfabetisch geordend (A-Z).
V: Wie kan toegang krijgen tot opgeslagen doelgroepen?
A: Volledige rechten gebruikers en Submitter-gebruikers (maar geen View-only gebruikers) kunnen toegang krijgen tot opgeslagen doelgroepen. Gebruikers zien opgeslagen doelgroepen die door henzelf en andere gebruikers in hun groep zijn aangemaakt. Een opgeslagen doelgroep kan alleen worden bewerkt door de gebruiker die het heeft aangemaakt.
V: Waarom zijn er nu meer stappen om een publiek te creëren?
A: In sommige gevallen zijn de stromen korter (bijvoorbeeld naar alle winkels sturen), maar in andere gevallen zijn er nog een paar stappen om ervoor te zorgen dat je de gewenste doelgroep opneemt. Met de introductie van enkele nieuwe functies (Opgeslagen Doelgroepen & Dynamische Updates) verwachten we echter dat je veel minder vaak nieuwe doelgroepen vanaf nul zult opbouwen.
V: Waarom moet ik aangeven dat een resource privé is wanneer ik deze voor het eerst aanmaak?
A: Je wilt misschien niet dat je collega's (gebruikers in je groep) de resource zien waar je aan werkt. Door de resource als privé in te stellen, kunnen je peers hem niet zien zolang hij nog in concept is.
V: Welke soorten bestanden kan ik importeren om mijn publiek op te bouwen?
A: Bestanden moeten .xls formaat zijn.
V: Hoe worden taken verdeeld?
A: Taakverdeling werkt als volgt:
Een taak die naar alle filiaalmanagers wordt gestuurd, is zichtbaar voor alle winkelgebruikers.
Een taak die naar alle filiaalmanagers wordt gestuurd, mag alleen door de filiaalmanager worden voltooid/doorgestuurd.
Om de taak niet voor alle store-gebruikers zichtbaar te maken, moet de taak als een privé-taak worden verzonden.
Distributie naar een bepaald roltype verandert de bestaande toezichtsregels niet. Als de filiaalgebruikers in dezelfde groep in de hiërarchie zitten als de filiaalmanagers, hebben zij inzicht in de taak. Als de auteur van de taak wil dat alleen de filiaalmanagers zichtbaar zijn, moet de taak privé worden gezet. Distributie selecteert de doelgroep, privacy bepaalt het toezicht.
V: Is het mogelijk om taken toe te wijzen aan iemand binnen dezelfde groep?
A: Employee Hub is niet ontworpen om taaktoewijzingen binnen dezelfde groep toe te staan. Dat is niet voor niets. Waar de Stories-functionaliteit specifiek is ontworpen om informatie te delen die anderen kunnen bekijken, betreffen taken daarentegen , en het koppelen ervan aan specifieke gebruikers in dezelfde groep kan verwarring in het systeem veroorzaken.
V: Wat geven de mensen-iconen aan in het selectiescherm voor het publiek?
A: Het geeft het aantal geselecteerde ontvangers aan in de huidige doelgroep.
V: Als ik een groep archiveer in de Employee Hub, archiveert die dan ook alle gebruikers?
A: Het archiveren van een groep met gekoppelde gebruikers voorkomt dat ze geselecteerd of opnieuw worden toegewezen aan een andere groep, dus hun toegang tot Employee Hub wordt afgesneden, maar de gebruiker blijft actief in Quinyx. Kortom, het archiveren van een groep in Employee Hub archiveert de medewerkers binnen de groep vanuit Employee Hub, waardoor ze de toegang tot Employee Hub verliezen, maar ze blijven wel toegang tot Quinyx WFM.
Lees hier meer over distributie.