V: Kan een manager altijd mijn artikelen zien? En wat dacht je van drafts?
A: Ja, iedereen boven jou in de Quinyx-rolhiërarchie kan al je artikelen zien. Dat betekent dat een districtmanager alle artikelen van alle lokale managers in zijn groep kan zien, een superuser alle artikelen van alle districtsmanagers kan zien, enzovoort.
Dit is alleen om enige controle over de artikelen te geven en stelt iemand in staat om indien nodig een artikel te bewerken terwijl de lokale manager (de auteur) bijvoorbeeld op vakantie is.
De uitzondering zijn de concepten. Concepten zijn altijd privé en kunnen alleen door de oorspronkelijke auteur worden inzichtelijk.
V: Wat als een auteur van een artikel het bedrijf verlaat?
A: Als de auteur van een artikel het bedrijf verlaat:
Als iemand het bedrijf verlaat , blijft hij/zij als oorspronkelijke auteur aan het artikel worden toegeschreven. Wanneer een van deze artikelen verwijderd of bijgewerkt moet worden, kan hun manager of iemand hoger in de rolhiërarchie eventuele benodigde wijzigingen aan het artikel aanbrengen.
Als iemand uit Quinyx wordt verwijderd , wordt het artikel ook verwijderd. Net als bij alle gegevens van aangesloten medewerkers, als een medewerker hard uit het systeem wordt verwijderd, worden hun eerdere diensten en alle historische gegevens verwijderd - en hetzelfde geldt voor de nieuwsfeed.
V: Waarom staat er in de artikelgeschiedenis "inactieve of verwijderde auteur" in plaats van een naam?
A: Als een bijdrager aan een artikel uit het bedrijf wordt verwijderd (en het artikel niet volledig wordt verwijderd), dan kunnen we hun naam niet opslaan/weergeven vanwege GDPR-beperkingen. Lees meer over de AVG.
In dat geval wordt de oorspronkelijke naam automatisch verborgen, maar we blijven de tijdstempels in de geschiedenis tonen.
Aangemaakt op 24/02/22 door inactieve gebruiker.
V: Als ik de vooraf ingestelde "vervaldatum" gebruik voor een artikel, wanneer zal het dan precies niet gepubliceerd worden?
A: Bij het instellen van de houdbaarheidsdatum van een artikel heb je een paar vooraf ingestelde opties. Never is de standaard, maar je hebt ook:
Over een week
Over een maand
Over een jaar
Als je een van de presets gebruikt (in een week/maand/jaar), wordt het artikel automatisch een week/maand/jaar om middernacht vanaf de dag dat het artikel wordt gepubliceerd ongepubliceerd ongepubliceerd.
Om middernacht, volgens de tijdzone waaruit het artikel oorspronkelijk werd gepubliceerd.

V: Blijft een artikel daar voor altijd blijven liggen zodra het is verlopen?
A: Nee. Zoals gebruikelijk voor de meeste Quinyx-dingen, wordt een artikel automatisch verwijderd als het verlopen is en drie jaar onaangeroerd is gebleven.
V: Moeten gebruikers een werknemersrol hebben om nieuws in de mobiele app te kunnen zien?
A: Gebruikers moeten een Medewerker-rol hebben om nieuws in de mobiele app te kunnen zien.
Voor meer diepgaande informatie kun je terecht bij Newsfeed Publisher!