Gearchiveerd gebruikersicoon
Wanneer een archiefgebruiker op een actieve taak zit, zal een waarschuwingspictogram gebruikers waarschuwen om de taak te annuleren voor de gearchiveerde ontvangers.
Het gele waarschuwingsbord verschijnt wanneer een gebruiker sinds de laatste keer dat de taak is geselecteerd is gearchiveerd. Zodra de taak is geselecteerd, wordt het waarschuwingsbord zwart om je te laten weten dat er gearchiveerde gebruikers onder de taak staan.

Annuleer actieve taken voor gearchiveerde gebruikers
Als je een taak selecteert met een gearchiveerde gebruikersicoon, vind je een knop met de tekst 'Taak annuleren' voor alle gearchiveerde gebruikers. Door de knop te selecteren, annuleren je alle taken voor de gearchiveerde gebruikers.

Als je een doelgroepje op specifieke gebruikers zet, wordt de taak automatisch geannuleerd wanneer de specifieke gebruiker wordt gearchiveerd.