Je kunt een taak annuleren die je hebt gestuurd (of die door iemand anders in je groep/winkel is gestuurd).
Het annuleren van een taak markeert deze als geannuleerd voor ontvangers die deze nog niet hebben voltooid. Geannuleerde taken zijn te vinden in de secties Gedaan of Al op je dashboard. De inhoud en alle andere informatie met betrekking tot de Taak en activiteit worden bewaard voor toekomstig gebruik.

Wanneer je een taak annuleert, kun je kiezen of je een extra bericht wilt toevoegen als je dat wilt.

Alle annuleringen zullen een melding in het aanmeldingscentrum activeren.
Let op: je kunt taken ook annuleren voor individuele ontvangers via de Breakdown View.
Move to Done
Je kunt een taak naar het Voltooide gedeelte verplaatsen. Verplaatsen naar Klaar stelt je in staat de taak naar het Voltooide gedeelte te verplaatsen zonder de voltooiingsstatus te beïnvloeden en zonder een e-mailmelding te activeren

