V: Employee Hub heeft me uitgelogd toen ik op mijn pc zat, niet op mijn bedrijfslogin, en niet met SSO werkte. Wat is de timing waarop ik automatisch getimed word?
A: Wanneer je via pc inlogt op de Employee Hub, wordt er een zelfstandige sessiecookie aangemaakt (dus als je vernieuwt, ben je nog steeds geauthenticeerd). Deze cookie verloopt na 1 uur en zal je uitloggen zodra dit gebeurt.
V: Is er een uitlogtimer bij het gebruik van de Employee Hub via de Quinyx mobiele apps?
A: Als iemand via SSO is ingelogd in de Quinyx-mobiele apps, volgt dit de timerinstellingen van de SSO. Bij inloggen via SSO wordt een ververstoken verzonden die 30 dagen geldig is.
Als iemand is ingelogd met een wachtwoord, volgt dit de timerinstellingen van Quinyx die te vinden zijn in Groepsbeheer > Geavanceerde eenheidsinstellingen > Instellingen.
Let op dat het bovenstaande antwoord ervan uitgaat dat je een alles-in-één klant bent en de Employee Hub niet als enige product gebruikt. Als je een standalone gebruiker bent en de Employee Hub via mobiele apparaten gebruikt, gelden de instellingen van de browserversie van het product.
Lees hier meer over de Quinyx logout-timer.