Lokalisatie is bezig: Sommige inhoud wordt mogelijk nog in het Engels weergegeven terwijl we de vertaling afronden.

Verwijder bestaande shiftaanbiedingen

Prev Next

Managers kunnen dienstaanbiedingen verwijderen die eerder voor open diensten zijn aangemaakt. Deze actie is nuttig wanneer er aanpassingen moeten worden gedaan aan shift-toewijzingen of als een aanbod per ongeluk is gemaakt. Zodra een shift-aanbod is verwijderd, wordt het onmiddellijk uit zichtbaarheid binnen de mobiele applicatie verwijderd, waardoor medewerkers het niet langer kunnen bekijken of accepteren.

Bij verwijdering ontvangen medewerkers die eerder toegang hadden tot het shift-aanbod een automatische update via een Qmail en/of pushmelding, waarin wordt gemeld dat het aanbod niet langer beschikbaar is. Dit helpt verwarring te voorkomen en schept duidelijke verwachtingen, vooral voor degenen die de overstap overwegen.

Na het verwijderen van het aanbod keert de dienst terug naar de status "niet-toegewezen" en wordt het opnieuw bewerkbaar. Managers kunnen noodzakelijke aanpassingen doen, zoals het bijwerken van de dienstdetails of het opnieuw aanbieden aan een andere medewerker. Deze flexibiliteit stelt managers in staat om shifttoewijzingen efficiënt te beheren en optimale personeelsbezettingen te handhaven naarmate de eisen veranderen.

Lees hier meer over het aanbieden van extra diensten aan medewerkers.