Lokalisatie is bezig: Sommige inhoud wordt mogelijk nog in het Engels weergegeven terwijl we de vertaling afronden.

Bekijk projecten, voeg toe, bewerk en archiveer

Prev Next

Je kunt projecten bekijken, toevoegen, bewerken en archiveren.

Bekijk projecten

Om een lijst van alle bestaande projecten te bekijken, navigeert u naar accountinstellingen en klikt u op "Projecten" onder de kop "Tags & kostendragers" in het menu aan de linkerkant.

Er opent een nieuwe pagina en je kunt een lijst zien van alle bestaande projecten.

Je kunt de volgende kolommen bekijken:

  • Naam: Naam van het project.

  • Referentie: Referentie van het project.

  • Laatst gewijzigd: Datum en tijd van wanneer het project voor het laatst is aangepast.

  • Acties: Klik om het project te bewerken of te archiveren.

Het is mogelijk om de lijst te sorteren op naam, referentie of laatst gewijzigd.

Zoeken

Wanneer je begint met het typen van je zoekwoord, wordt de lijst verkleind en wordt het zoekresultaat geel weergegeven:

Paginatiek

Quinyx toont 100 items per pagina voor projecten. Als je meer dan 100 items hebt, zie je het aantal pagina's rechtsboven, en kun je de pijltjes gebruiken om tussen pagina's te springen:

Voeg projecten toe

Je kunt nieuwe projecten toevoegen door op de groene knop "Project toevoegen" te klikken. Er verschijnt een nieuwe pop-up en je kunt beginnen met het toevoegen van nieuwe projecten.

  • Naam: Voer een naam in voor het project.

  • Referentie: Voer een referentie in voor het project.

Je hebt twee opties:

  • Opslaan en afsluiten: De pop-up sluit en je ziet rechtsboven een succesbericht dat je meldt dat het project is opgeslagen.

  • Voeg meer toe: Het project wordt onmiddellijk opgeslagen en weergegeven in de lijst van projecten. Je krijgt een melding van succes in de pop-up die aangeeft dat het project is toegevoegd. Je kunt doorgaan met het toevoegen van meer projecten door de bovenstaande stappen te herhalen.

Om projecten toe te voegen of te bewerken, heb je schrijftoegang nodig in de functies van de featuregroep-accountinstellingen. Als je alleen leestoegang hebt, kun je de lijst van alle projecten zien, maar je kunt niet toevoegen of bewerken.

Bewerkingsprojecten

Om een bestaand project te bewerken, klik je op het pen-icoon onder "Acties". Er verschijnt een nieuwe pop-up, waarmee je de naam en referentie kunt bewerken.

Klik op opslaan als je klaar bent met je wijzigingen. De pop-up sluit en je ziet rechtsboven een succesbericht dat aangeeft dat de wijzigingen zijn opgeslagen.

Archiefprojecten

Als een project niet meer wordt gebruikt, is het mogelijk om het te archiveren. Dit verbergt het project in alle selectiemenu's binnen de applicatie en in de lijst met projecten onder accountinstellingen.

Klik op het archiefpictogram onder acties, en het project verdwijnt uit de lijst.

Om eerder gearchiveerde projecten te bekijken, klik je op het driepuntenmenu rechtsboven en kies je op "Gearchiveerde projecten bekijken". De gearchiveerde projecten worden vervolgens in de lijst weergegeven. Ze worden grijs gemaakt en het archiefpictogram wordt overkruist zodat je gemakkelijk kunt zien welke projecten zijn gearchiveerd

Om het project te dearchiveren, klik je gewoon op het archiefsymbool, en het project is weer actief.

Als je geen gearchiveerde projecten meer in de lijst wilt zien, ga dan opnieuw naar het driepuntenmenu en selecteer "Gearchiveerde projecten verbergen".

Het archiveren van een project maakt het onmogelijk om het project te selecteren voor nieuwe planningsitems. Echter, bestaande planningsitems behouden hun verbinding met het project. Als je bijvoorbeeld een project op een shifttype hebt ingesteld, en dat project later archiveert, blijft het nog steeds gekoppeld aan het shifttype. Als je echter een nieuw shifttype aanmaakt, is het niet mogelijk om het gearchiveerde project te selecteren.