Als badge-meldingen of herkenningsfuncties niet langer nodig zijn, kan de mobiele app badge-functionaliteit uitschakelen. Dit artikel legt uit waar je de instelling kunt vinden, wat verandert wanneer badges worden uitgeschakeld en wat gebruikers daarna kunnen verwachten.
Insignes uitschakelen
Om de badge-functie uit te schakelen, kun je de onderstaande stappen volgen:
Ga naar het tabblad badges .
Selecteer het stop-icoon rechtsboven.

Selecteer de knop Uitschakelen .

Badges opnieuw inschakelen
Je kunt de badge-functionaliteit opnieuw inschakelen door op de knop Inschakelen te klikken.

Wat te verwachten als de functionaliteit is uitgeschakeld
Je zult je badges niet kunnen zien.
Je zult de details van de badges die je hebt ontvangen niet kunnen zien.
Je wordt niet vermeld wanneer een collega naar je zoekt op de badgepagina.
De badges die je kreeg voordat de functie werd uitgeschakeld, zullen verdwijnen.