Je moet mogelijk uitloggen van het apparaat dat je gebruikt om een ander teamlid toe te staan in te loggen (bijvoorbeeld als je aan het einde van je dienst in de winkel bent en je het apparaat overdraagt aan een andere Store Manager).
Om uit te loggen bij de Employee Hub, klik je op het Instellingen-icoon linksboven in je EH-dashboard en klik je op Uitloggen.
.png?sv=2026-02-06&spr=https&st=2026-10-22T21%3A56%3A19Z&se=2026-10-22T22%3A07%3A19Z&sr=c&sp=r&sig=2%2BGeHStkpfZX7WCelh1r2Ny%2FTmuf%2BVe5ot0If5mHMh0%3D)
Selecteer Uitloggen.
.png?sv=2026-02-06&spr=https&st=2026-10-22T21%3A56%3A19Z&se=2026-10-22T22%3A07%3A19Z&sr=c&sp=r&sig=2%2BGeHStkpfZX7WCelh1r2Ny%2FTmuf%2BVe5ot0If5mHMh0%3D)
Het apparaat is nu klaar voor gebruik door een andere gebruiker.
