Lokalisatie is bezig: Sommige inhoud wordt mogelijk nog in het Engels weergegeven terwijl we de vertaling afronden.

Employee Hub - Concepten

Prev Next

Je kunt geleidelijk gedetailleerde communicatie opbouwen of ervoor kiezen om te pauzeren wat je doet en later terug te keren naar een concept.

Alle 'Editor'-gebruikers in je groep kunnen al je concepten bekijken, bewerken en versturen. Dit zorgt voor samenwerking binnen je teams en flexibiliteit wanneer teamleden uit het bedrijf zijn of andere verplichtingen hebben.

Bewaar een concept voor later

Je hoeft je concepten niet op te slaan. Taken en aankondigingen worden automatisch opgeslagen terwijl je ze bouwt of bewerkt.

Bij het invoeren van tekst in sommige velden (bijv. Titel & Beschrijving) moet je mogelijk buiten dat veld klikken om het werk dat je hebt gedaan op te slaan.

Herbestudering van concepten

Bezoek de Drafts Collection.

Klik op een kaart om te beginnen waar je de vorige keer was gebleven.

Concepten verwijderen

Klik op de menuknop van de draft om draftopties te onthullen.