Lokalisatie is bezig: Sommige inhoud wordt mogelijk nog in het Engels weergegeven terwijl we de vertaling afronden.

Employee Hub - Chatten over een taak

Prev Next

Je kunt een bericht toevoegen aan de Chat via het Berichtvak onderaan de gedetailleerde weergave van een taak.

Het chatkanaal kan worden gebruikt om je eigen notities over een taak bij te houden of om met anderen te communiceren.

Om iemand te taggen, typ je gewoon @ - dit activeert automatisch een klein menu dat een lijst toont van gebruikers die je kunt taggen. De lijst toont alleen de eerste 5 resultaten. Je moet beginnen met het typen van de eerste paar tekens van hun naam om de gebruiker te vinden die je wilt, als ze niet meteen verschijnen.

Je kunt een reactie toevoegen op een specifieke reactie. Er is een 'Reageren'-actie bij elke opmerking, of als er al reacties zijn – kan de gebruiker de reactie-keten openen en direct in het Reactie-berichtvak typen dat opent. Om 'terug te gaan' naar het invoeren van gewone reacties, moet je op 'Antwoorden verbergen' klikken.

Wanneer je met je cursor over je reactie zweeft, verschijnt er een potloodicoon. Wanneer je erop klikt, kun je je reactie of antwoord bewerken.

Als je in plaats daarvan op het prullenbak-icoon klikt, krijg je een bevestigingsbericht waarin wordt gevraagd of je de reactie echt voor altijd wilt verwijderen.

Je ontvangt een melding wanneer er een nieuwe chat naar je wordt gestuurd.

Tip! Je kunt de chat ook openen via de taakverdelingspagina! Zie hieronder:

Reacties verwijderen

Het is mogelijk voor een beheerder of manager om reacties van andere gebruikers op taken en verhalen te verwijderen. Wanneer je een reactie verwijdert, krijg je een dialoog te zien met de vraag: "Verwijder een andere gebruiker zijn reactie?" en zodra je deze reactie verwijdert, bevestigt een bericht: "Deze reactie is verwijderd door een moderator."

We hebben een nieuwe toestemming die deze functionaliteit beheert, genaamd Comment moderator , die bestaat in de alles-in-één "rolbeheer"-permissies en rol in EH standalone;

De toestemming voor commentaarmoderator staat standaard uit. Je moet ook de toestemming "Employee Hub" hebben ingesteld om te schrijven om reacties als moderator te kunnen verwijderen.