Auditlogs - Rolbeheer
Wat betreft rolbeheer behandelen we de volgende objecten in onze auditlogboeken:
Roltoewijzing
Rol
Niveau
De auditlogboekvermeldingen behandelen het aanmaken en wijzigen van deze objecten. Wanneer je een roltoewijzing aan een medewerker verwijdert, wordt dit weergegeven als een wijziging waarbij de einddatum op de huidige datum wordt gezet.
Waar de objecten zijn veranderd, de details over welke toegangsrechten zijn veranderd.
Rolverdelingen - Werknemerstoewijzingen aan rollen
Werknemerrol aangemaakt - Werknemer toegevoegd aan een functie
Werknemerrol bijgewerkt - De toewijzing aan de functie wordt gewijzigd
Werknemerrol verwijderd - De toewijzing aan de functie wordt verwijderd en de einddatum wordt ingesteld op de datum vóór gisteren. Daarom zal het verwijderen verschijnen als een update met een wijziging van de einddatum.
Roltoewijzing dekt alle wijzigingen qua toegangsrechten.

Rol - Wanneer een rol wordt aangemaakt, gewijzigd of verwijderd
Quinyx registreert alle wijzigingen in rollen. We tonen nieuwe en oude waarden over toegangsrechten en wie de wijzigingen aan een specifieke rol heeft aangebracht.
Wanneer een functie wordt verplaatst qua niveau, wordt dat geregistreerd als een niveau - verandering en niet als een functie zelf.
Rol gecreëerd
Toegangsrechten toegevoegd
Rol bijgewerkt
Toegangsrechten toegevoegd, gewijzigd of verwijderd
Rol verwijderd

Niveau - Wanneer Levels worden gewijzigd
Als je een level toevoegt, verplaatst of verwijdert, wordt dit nu geregistreerd in de auditlogboeken.
Als een rol tussen niveaus wordt verplaatst, wordt dit onder level geregistreerd en niet onder role.
